I'm in Paris bitch

God morgon från Paris!
Första gången i min framtida hemstad och jag älskar det redan. Promenerade runt i Marrais (området där vi bor) igår, åt en underbar chèvre briquette och skålade i Champagne på kvällen och nu sitter jag på ett pittoreskt litet café på Rue Saint Martin och mumsar croissant och dricker Café Crème med mitt underbara resesällskap. Idag är vår STORA shoppingdag så vi ska besöka Lafayette, Les Printemps, modekvarteren och strosa runt i Marrais bland söta boutiques och underbara små caféer - beyond day.


Masquerade


bilder från igår.

Got a mask?


Maskerad på Viktoriagatan idag för att fira M's 20årsdag.

 


Angelina


wonder.

Surprise

Jag tror verkligen att hemligheten med ett bra förhållande är överraskningar och att aldrig glömma att uppmärksamma varandra - därför har jag planerat en liten överraskning åt P ikväll. Vi ska gå på förhandsvisning av 21 Jumpstreeet, men han tror att det är en alldeles för sen kvällsfika på min älskade coffee shop.. Har slagit in biljetterna i en present som han ska få öppna när vi sitter och fikar mitt emot bion, sen får han gå på bion med vem han vill hihi.. Brukar ni överraska era pojkvänner/flickvänner?

Bisou, Moi.


Girls Night Out


Påväg till jobbet för en heldag med latteart bakom baren (besök oss gärna för en fika i regnrusket). Ikväll planerar jag en härlig kväll ute på SoHo eller Avalon med dem bästa tjejerna (förutom mina underbaringar som befinner sig på andra sidan jorden) - längtar så efter att bara sitta ner och skvallra rund ett bord med Cosmopolitans.. <3

Bisou, Moi.

Je voudrais


Inspirationsshoppar på net-a-porter idag (livsfarligt!) och hittade denna underbara klänning - ett riktigt weare-to-everything-plagg. Direkt upp på önskelistan!

Bisou, Moi.

ONE TEASPOON Spring 12


One Teaspoon.

Hollywood

Var och provade klänningen från One TeaspoonRaglady (min tentapresent till moi) precis och blev så lycklig för den var för liten - det är helt enkelt menat att jag kommer hitta något ännu finare och ännu bättre prismässigt (den här kostade mer än det dubbla än mina flygbiljetter till Paris..) i PARIS. Dessutom hittade jag en beyond färgglad väska från Marc by Marc Jacobs och underbara dödskallearmband som jag ska köpa istället för klänningen. De hade varit perfekta för min week-end i Paris om några veckor!

Bisou Moi.


Rain

image description
Handels imorse.


Var uppe tidigt imorse för lång mys-frukost innan skolan - något jag verkligen borde införa, det är så avslappnande på något sätt. Saknar min älsklings LA-prinsessa lite extra idag för vi pratade imorse. Hon har 25 grader och soool i LA.. och här öser regnet ner, fast det är lite härligt ändå, särskilt för att älsklingen et moi ska ut och springa i regnet ikväll innan har GG-mys som alltid på tisdagar när senaste avsnittet kommit ut. Man känner sig extra duktig när man springer när det är dåligt väder och så kan man mysa och dricka Chailatte med gott samvete.

Bisou, Moi.


Made by Moi


Får sådan otrolig lust att sy något snart igen - blev så otroligt nöjd med min balklänning och studentfestklänning förra våren. Älskar att jobba med svepande chiffong och ljusa nyanser as you know, kanske kan hitta något sånt i Paris? Ovan ser ni vad jag skissar på just nu, älskar att designa med öppen rygg (det är verkligen det finaste jag vet när det gäller klänningar och tunikor). Ska se vad jag klarar av att genomföra i sommar - kanske flyttar jag ner till Paris med en väska full av egendesignade klänningar..

Bisou Moi.


Paris week-end


Fick flygbiljetter tur och retur till Paris i påskpresent idag - beyond dag! Så den 29 april till 2 maj kommer jag spatsera omkring på Champs Élysée och i Paris fashion district och mumsa macarons med underbara moster C. Ska även försöka besöka agenturer, min framtida lägenhet i 11 arrondissementet, nya roomies och kolla upp mycket inför min enkelbiljett till Europas modestad no. 1 i höst - Beyond.

Bisou, Moi.

Soon Paris


Ju mer Paris närmar sig desto mer orolig blir jag över allt. Försöker fixa så mycket som möjligt nu innan jag flyttar men det är så många saker som man måste klara på plats. Som tur är har jag världens bästa madmoiselle M som hjälper mig med allt allt allt - underbar tjej.

Bisou, Moi.

Diet Horoscopes


Hittade precis en sjukt bra träning och motivationsblogg - klicka här eller på bilden för att kolla in den!

RSS 2.0
SoChic.se