TOO EXPENSIVE TASTE


Hittade dessa godbitar på Net a Porter's sommar realisation today. Underkläderna är från, Calvin Klein, Stella Maccartney, Burberry, Juicy Couture och La Perla och är totaly beyond! Även sandalerna från Lanvin är som godis i mina ögon - måste ha! - dock faller det höga priset på 300 Euro inte moi i smaken.. Jag har alldeles för dyr smak!

Billionaire


Bara älskar denna videon.

Ikväll är en sådan kväll


Full av längtan, förhoppningar och lycka. Idag firar jag och Pontus moi månader på var sitt håll, och på onsdag kväll får vi äntligen fira tillsammans - Dagen då han kommer hem för alltid <3

Imorgon fyller älskade Miss E 18 år, vilket firas med middag på Grekisk restaurang på Linné, presenter och underbara flickor, och dagen efter det är det inget mindre än min födelsedag - vilken även den kommer bli oerhört underbar! Skålar i Moët et Chandon tillsammans med dem bästa den tidiga kvällen, och efter det får vi se var vi beger oss..

Bisous Moi

SOOL


Underbar dag i solen idag med miss E och underbar dag i solen igår med Elsa och Sofie, älskar dem tjejerna. Känns härligt att äntligen kunna bättre på brännan lite, AH Philip vet inte hur stort jag kommer slå honom i slutet av sommaren. Imorgon seglar moi mot Marstrand för att om två veckor flytta dit för resten av sommaren - Härligt - Självklart i vackert sällskap, festligheter, surfing, strandpartyn, pojkvän och Rosé.
Bisous!

Water Proof


underbart.

Ana Beatriz Barros


En av många anledningar till varför moi vill ha långt hår - det är sexigt.

Shopping in town, gym i vackert sällskap, körkortsteori, power walk och Chai today. En underbar dag med andra ord! Imorgon blir det ännu bättre:
  • Chai och grekisk yogurt till frukost i solen på terassen.
  • Förmiddags surfing på nya brädan som kommer imorgon - AH!
  • Shopping in town, för att införskaffa gårdagen vacka undanlagda tunika från Rodebjer. Funderar på om den t.o.m blir 18årsdagens ready to wear?
  • Kvällen blir uppklädd och fin för middag och säsongsstarts-fest på Marstrand och mys hos vackra Elsa <3
Nu blir det kärleksfullt telefonsamtal med älsklingen.
Bisous Moi

Önskningar slår in


Fick precis vad jag önskat mig i födelsedagspresent - en vindsurfingbräda. Åh vad jag kommer åka mycket nu i sommar, att man bor två meter från havet gör ju inte det hela sämre precis. Nu blir det en helkväll med stor Mocha Latte och körkortsboken, senare ikväll telefonsamtal med älskling och ELLE.
 
Bisou.

The best thing in the world


Förstår verkligen inte meningen med det? Drar och surfar nu, det får en alltid på bättre humör.

Raw Summer 2010


Vogue Paris with Natasha Poly et Plage Privetée.

Sakta vi gå genom stan


Helmysig kväll igår men little J, Poria, Nicke och Ps. Grillkvällen hos Maja var inte heller att underskatta (riktigt bra grillat Mr E!), inte heller pre-party à moi - nyktert, mysigt och fullt av skratt och bra musik - men kvällens höjdpunkt var senare när Joe showade sina HipHop skills på dansgolvet i Less. Sjukt bra!

Färgglatt


Hade en underbar kväll med little J igår, med drinkar, mys, festligheter och skratt :) Och det bästa är att vi kör en repris idag med ännu mer festligheter - ska man fira sommarlovet så ska det firas mycket och med stil! Idag är också en fantastisk och innehållsrik dag. Grillkväll hos Maja och senare pre-party à moi med little J, limosinen är beställd till klockan 21 och kör oss raka vägen in i festligheternas hemland. Nu ska jag leva mitt liv.
Cio!

älskar livet


Veckan har varit fantastisk, med mycket vind och sol, mycket surfing och mycket skratt med killarna på eftermiddagarna, ute på terassen med lemonade och ELLE, shopping med little J, jobb och cash, och lek med lillasystrarna.  Har spenderat hela helgen ute vid havet, på Marstrand och det har varit underbart. Älsklingen kom ut och hälsade på och vi myste på klipporna med jordgubbar och Champagne hela eftermiddagen, mmm <3 Älskar honom, älskar solen, älskar havet, älskar Champagne och jordgubbar och älskar Marstrand - Kan det bli bättre?

Sofie's Student


Sötnosen tog studenten :)

Torsdagsinspiration


Bisous.

Summer


1 juni och officiellt sommar. Idag är underbar dag, sol och bad på Öckerö hela dagen, 20 grader ute, vattenmelon, Ray-Ban's, Docksides finns på schemat idag. Hoppas på lika vackert väder hela sommaren, det och allt underbart vi ska göra - Aia Napa med dem bästa, 18årsvecka, segla, Marstrand, dagar på stranden, räkor och Massé Brut på klipporna, Shwayze, mys med älsklingen och riktigt mycket festliheter - kommer göra denna sommaren till den bästa!

RSS 2.0
SoChic.se