HiGH


Spring & summer collection 2011, High.

Night.


Tonight we're celebrating unrememberable mamories - just like the ones we make tonight.

Yesterday's shopping

Hittade ett underbart vit sidenchiffong till klänningen idag. Mr H var med som smakråd i butiken (med över tio nyanser av natural white var det inte så lätt. Kommer lägga upp bilder på slutresultatet och hur jag gick till väga när jag kommit så långt) och bjöd moi på fika på Espresso House NK efteråt. Väntar nu på att Miss E ska komma hit för sushi-night och Oscars Awards uppstartsvaka - having a wonderful night.

Moi, Korsetten, white lace lingerie från Princess Tam Tam och tyget till min studentklänning, tunika från Andersen & Lauth.

Gårdagens shopping var underbar. Hittade en underbar tynika från Andersen & Lauth på Charlotte, a book about Yoga och en vit spetsbh från Princess Tam Tam på Korsetten. Tittade även igenom Hunkydory's vårkollektion och blev fullständigt förälskad! Min drömväska från Ester Elenora hade dessvärre inte kommit in än och klänningen à Blair i The Wild Brunch gick inte att finna någonstans.

Bisou, Moi.

D&G


Todays is a lovely day for shopping - Prio. nr. 1:
 • vita spetsunderkläder
 • stor brun väska à Ester Eleonora
 • skyhöga färgsprakande partyklackar
 • bok om Yoga
 • Beyond klänninga à Blair in The Wild Brunch

The dress


Har funderat oerhört mycket över studentbalen, vilken outfit jag ska ha och min balklänning. Hade först tänkt sy klänningen själv i Dolce & Gabbana-stil, men valde istället att sy klänningen för studentmottagningen. Har tänkt mig djup rygg och flera lager av böljande vit sidenchiffong tillsammans med mörka utsläppta lockar, ljust rosa naglar och höga snörda sandaler.

Till balen har jag valt denna underbara creation från Vera Wang, (funderar dock på en annan färg - kanske benvit eller ljust melerad?) tillsammans med låga silver sandaletter, uppsatt lockigt hår, ljusa naglar och silversmycken à YSL. Förhoppningsvis blir det precis som jag tänkt mig.

Bisous, Moi.

Aqua di Gioia


Fullständigt älskar detta från Giorgio Armani.. <3

Rabens Saloner first collection 2011Who doesn't adore shopping?


Kläderna ovan är från Odd Molly, Rabens Saloner och Juciy Couture.

Var i stan med älsklingen igår och myste på Espresso House med dubbel Espresso och Mocha Frapino, promenerade längs Avenyn och sprang in och ut ur NK, Charlotte, Tara och Raglady på jakt efter den perfekta väskan, mysdressen och vårklänningen. La undan en väska från Marc by Marc Jacobs på NK och en tunkia från Andersen & Lauch på Charlotte - beyond! Får se om jag köper dem senare idag.. Nu blir det stor Mocha Latte och ELLE <3

Beyond shopping, Moi.

Valentine


Igår bjöd min älskling mig på romantisk middag - åh så underbart det var! Tre rätters på Hotel Avalon, of course tillsammans med ett glas Champagne och flirtiga blickar. Det fanns bara par på hela restaurangen och alla såg sådär härligt nyförälskade ut. Valentines Day <3

Bisous Moi.

Ocean Colour Scene.


Jourdan Dunn & Karmen Pedaru by Mario Testino, Voge UK.

Chuck Bass


The king of good looks.

Stockholms modevecka har dragit igång något jag firar med att besöka Valand (givetvis står vi på VIP-listan) ikväll för lite festligheter och mojitos på modevisningen de har där. Älskar sådana koncept där de blandar fashion and partey. Klär mig i svarta kilklackar, militärgröna byxor från J Brand och ljus partytop från Benetton och dansar natten lång med en Bellini i handen tillsammans med underbara vänner. Hoppas på en förglömlig natt.

Bisous Moi.

PontusÄlskar dig min ängel och kommer alltid att finnas där för dig, särskilt när du har det svårt som nu. Önskar bara jag kunde vara hos dig hela tiden, hålla om dig och lova att allt kommer bli bra. Tänker på dig varje dag och hoppas vi får träffas snart så jag kan trösta dig ordentligt.

Love, din Linnéa.

Love Shoes.


Jag är inte en sådan tjej som älskar skor. Jag tycker om att titta på skor men det är inte min absoluta shoppingfavorit, dock är jag fullständigt förälskad i dessa par. Jag älskar all sorts exkusiv shopping och min största kärlek är underkläder, tunikor och tunna klänningar i skira färger. Jag fönstershoppar mycket och funderar alltid länge innan jag köper något. Jag skulle inte kalla mig shoppingberoende (även om miss E skulle göra det) och även om jag handlar dyrt är det alltid fullt genomtänkt. Dessutom handlar jag aldrig något jag inte behöver.

Jag tycker det är viktigt att man är nöjd med sin garderob och att den representerar just dig - dina färger och dina signaturplagg. Jag blir allt lyckligare med min garderob, även om den består av många dyra och exklusiva plagg. Det är inte märket utan kvalitén och själva plagget i sig jag förälskar mig i och jag försöker inte vara en "skyltdocka" för Odd Molly som många andra är. Det finns så många vackra märken som ingen har någon aning om, och det är just dem jag älskar att bära. Älskar att vara först när det gäller fashion - be a trendsetter or be no one.

Love et bisou, Moi.

CITYCHIC


What's chic in New York City? Signaturväskan, en Starbucks take away latte, D&G, skyhöga svarta kilklackar, Upper East Side, Eric Daman's känsla för stil, be a FRG, Vogue, Marc Jacobs och Burberry... Det krävs mycket i för att ligga på innelistan i NYC. Här nedan följer flera tips att anamma i innestädernas innestad.
You know you love me, xoxo.


Style

Håll koll på Cityinspirerade märken som Desquared, Burberry, D&G och Marc by Marc Jacobs. Stilikoner för Citystilen är Mary-Kate och Ashley Olsen, Chloë Sevigny, Kate Bosworth and Chanel Iman.Typical for every girl who wants to be Citychic:
 • Make it look like expensive shopping - även om du inte har råd att shoppa à Blair Waldorf, prioritera de utstickande plaggen och få det att se ut som om du tar en sväng förbi Gucci varje vecka. En snygg väska, jacka eller klänning gör mycket.
 • Iphone 4 in white - be first with what's in.
 • The signature bag - förmodligen från Mulberry, Marc by Marc Jacobs, Chloé eller Burberry.
 • A Starbucks latte to go, where ever you are.
 • High heels - every day. Färgglada sprakande partyklackar till fest och svarta kilklackar till vardags shoppingen.
 • Beyond styling - Gossip Girl är en underbar inspirationskälla. Anledningarna att se serien är så många fler än att se Chuck Bass i skräddad kostym.
 • Festivities - If you are a star, party like a star - med typiska drinkar som Cosmopolitan, Bellini, Champagne och Red Rose.
 • Be a FRG - Front Row Girl.

Min nya favorit: Honoré des Prés kokosdoftande parfym Love Coco - kan man annat än älska den takeawaymugg den förpackas i?

Hope you've got a clear and beyond picture of what's Citychic.
Bisous, Moi.


J'aime


Influence


Har blivit fullständigt förälskad i boken Influence av Mary-Kate & Ashley Olsen - en beyond inspirationskälla. Det är en sådan där bok som man gärna låter ligga framme, precis som med Vogue eller ELLE. Mary-Kate pryder min framsida och det är också henne som inspirerar moi mest av dem. Vem är din favorit? Nu tänkte jag göra en stor latte à Mary-Kate Olsen och plugga ordentligt.

Bisous, Moi.

RSS 2.0
SoChic.se