Willhelmina Design

Det var många som undrade var dödskallearmbanden och halsbandet som jag fick i födelsedagspresent kom ifrån så här har ni en länk till tjejen som gör dem. Ni hittar dem även i Raglady's butiker i Göteborg.
 
Happy Hunting, Moi.

Update


De senaste veckorna har varit hektiska med mycket planering inför Antibes, yachting, referenser, uppdatera CV mm. Det är mycket på gång just nu och jag jobbar 24/7 för att känna mig lugn när jag sitter på flyget i september. Tog en paus och spenderade förra veckan i Grekland med vänner och älsklingen (bildbomb kommer snart) och landade hemma på västkusten igår. Otroligt skönt att vara hemma, även om Antibes-planeringen tog vid samma sekund som jag satte foten utanför planet. Försöker blanda ut jobbcoachingen med Gossip Girl, cocktails och SATC-kvällar, shopping, segling och mys med familjen. Det känns ändå som att allt flyter bra hittills, det enda som oroar mig är att lämna alla jag älskar här hemma, flytta till en helt ny hemstad och segla jorden runt helt ensam. Det känns både spännande och skrämmande på samma gång..
 
Bisous, Moi.
 

Födelsedagspresenter

Halsbandet och armbandet på bilden (tillsammans med ett likadant i orange och turkos) båda från Willhelmina Designs, Moët Rosé, 1000 pussar från älsklingen, skor med nitar från  Raglady, Cupcakesboken, gymkort och vattenflaska, Princess-kit och bodybutter och lotion. Alla lika underbara!
 
 

RSS 2.0
SoChic.se