Break

Jag vill fokusera på annat just nu - springa, träna, äta nyttigt, vara med familj och vänner, segla på västkusten, surfa, dricka champagne till vardags, preppa inför handels och nytt businessjobb i höst, se solnedgången från vår marstrandsklippa och shoppa höstmode i unlimited amount.
Därför tar jag ett break från bloggandet. För bildupdates följ mig på instagram (joliechole) och för modeinspiration och personal writing följ mig på tumblr (joliechole.tumblr.com).

Svarar fortfarande gärna på frågor om yachting (om ni inte hittat allt ni söker här) via mail ([email protected]) eller Facebook.

Bisou, Moi.


Picknick på klipporna

Precis hemkommen från tjejkväll på stan med en halvtimmes fyrverkerier till italiensk opera, iced lattes och frozen yoghurt. Så mysig kväll! Gårdagakvällen spenderades på bästa sätt med picknick på klipporna utanför Cannes palmprydda strandpromenad. Lyckades pricka in både solnedgång och en riktigt god flaska rosé. Imorgon är planen tidig löparrunda innan vi ska på äventyr innehållande fransk parfym, vingårdar och franska lyxvillor ovan Canneshillsen (mer om detta imorgon).

Bisou, Moi.


Sista sommarshoppingen på rivieran

Här nere har sommarshoppingen redan börjat blandas ut med höstmodet 2013. Älskar att kunna spana Ralph Lauren jeans samtidigt som glittriga bikinis och sandaler. Längtar dock verkligen till att komma hem till swe och shoppa riktigt höstmode (har ju inte haft vinter på 1,5 år så vill inget annat än att pulsa runt i snö med höga stövlar, halsduk och älsklings vinterjackan från Peak). Ruinerade mig själv med att köpa en alldeles för dyr bikini som knappt går att bada i igår. 50% på reapriset, kommer att vara hög på lycka resten av sommaren nu.

Bisou, Moi.


Klippor, Armani Caffée och Bâoli

Skippade betalstranden och solade på de mycket billigare klipporna utanför Old Port idag istället (au revoir bikinilinjer). Mätta på sol vid tretiden sprang vi sen förbi le Armani Caffée och slukade två iced mocha summer cappucinos (bästa idéen av Armani att göra halva sin flagshipstore här i Cannes till ett café) där dom har en hel meny med olika macchiato och "Armani-cappucinos". Perfekt för två lattesugna tjejer påväg hem från stranden. Ikväll blir det Bâoli club med svenska kvartetten här nere. Flower power-tema partey ikv, våra outfits får ni se senare.

Bisou, Moi.


Påväg till stranden

Kom precis hem från min löparrunda med lyckligt nyshoppade glittriga macarons och nybakat majsbröd (som jag knappt hade råd med efter prioriteringen macarons vs frukostbröd). Nu ska vi prova en ny strandlounge som tillhör favorithotellet Martinez här i Cannes.

Bisou, Moi.


SPA day

God morgon. bilder från gårdagens spabesök på det här stället. Blev manikyr, fransk pedikyr och massage. Värt varenda euro. Nu mini-runda löpning längs la Croisette och stranden innan frukost + shopping nybakat bröd från favoritbageriet.

Bisou, Moi.


Good morning Cannes

En halvtimmes Maroccanoil hårinpackning, Vichy-body scrub och L'Occitaione Green Tea facial senare kör jag lite business från ipaden i sängen, bokar flygbiljetten hem, läser bloggar och avverkar min oanständigt fulla mailinbox. Spenderade hela dagen på stranden igår med vattenmelonen ovanför, familjen i Skype och Elsas Mode-boken No. 1. Flyger hem om nån vecka för att fortsätta på handels och med "det riktiga livet", men tills dess blir det bara no plans i Cannes, förutom spa, lattes, shopping och sol på stranden (välkommen tillbaka Maxico-solbränna). Idag är det lite molnigt så har bokat manikyr och pedikyr på spa nära la Croisette, tänkte ta en sväng förbi Ladurée och synda med en mini-ask caramel salé macarons först också och leka personal shopper åt J Eriksson.
 
Mini-work-update:
Fick ju jobbet på charteryachten som var based i Cannes men det var inte riktigt så perfekt som jag tänkt mig så lämnade yachtinglivet helt för att tag framöver. Tror aldrig någon båt skulle kunna bli lika bra som Kogo ändå och jag hade behövt landa lite i verkligheten igen. 
Œ
 
 
 

RSS 2.0
SoChic.se