Violin.


ELLE och latte är vad jag uppskattar mest idag, kommer inte kunna träffa min älskade och känner att det är allt för många dagar utan honom nu. Önskar han var hos mig mest hela tiden <3. Med ljust målade läppar och en stor latte i handen åker jag mot stan senare idag, innan dess blir det francais och klassiskt. Kanske även smyger förbi Tara by Raglady och lägger undan ett par jeans från J Brand som sitter fullständigt beyond..

Bisous Moi.

Today's inspiration


D&G gör det igen, vårkollektionen lika enastående som höstkollektionen - om jag fick välja en modevisning att se från front row i Milano skulle det vara av detta märke. Se och inspireras!

Bisous, Moi.

Gossip Girl


Underbara GG-fans idag börjar Gossip Girl äntligen sändas igen - som jag längtat! Firar med en stor latte och litet mini-marathon med pojkvännen ikväll. 

You know you love me,
xoxo Gossip Girl.

Hiver


Today is a lovely day doing nothing but drinking Champagne and dance all night with the people you love most.

My love.

The girlfriends.

The best friend.

Pure


Iman is style


Todays inspiration är Chanel Iman. En av mina favoritmodeller - en av Victoria's Secret Angles,  har the worlds best walk och tar underbara bilder. Dessutom är hennes stil otroligt beyond. Älskar hur hon snappar upp vad hon visar på modevisningarna och blandar det med sin personliga stil - en fantastisk blandning!Shopping


Shopping with little J idag. Har tittat på ett par militärgröna jeans från J Brand eller Robin's Jean som jag är riktigt sugen på! (Kommer på bild om jag köper dem) Ni kommer självklart hitta moi på Espresso House NK med en Coffee Mocha senare under eftermiddagen, förhoppningsvis med en shoppingbag från Raglady by Tara, och i sällskap av snyggingen little J. Givetvis kommer vi även ha en galen kväll - känner att jag har ganska mycket att fira..

Bisous Moi.

Je voudrais


Underwear - Calvin Klein, Bracelet - Kenneth Jay Lane, Top - Stella McCartney, Earings - Oscar de la Renta,
Shoes
- See by Chloé, Messenger Bag - Miu Miu.

Inspiration.


Har nu suttit över två timmar på models.com och kollat Best of 2010 - the year in magazines and numbers. Det är en sådan otrolig inspirationskälla och idag känner jag mig tom och tar in allt mer än någonsin. Är förmodligen smått besatt av mode, men det är jag snarare glad över. Jag är en sån som inte behöver ha allt, bara jag får se det är jag lycklig. Önskar dock att jag en dag bli framgångsrik (clothing design & arkitektur) och har råd med allt jag önskar mig. Det är nog mitt livs dröm. Men idag vill jag inte bli, jag vill bara drömma.

Gossip Girl


You know what I am doing when I am in the mode for fashion, grace and hapiness - watching Gossip Girl.

Future


Bonjour! Today är en sådan där lugn och skön dag innan skolan börjar igen med sen frukost framför Gossip Girl i min härliga kashmir morgonrock (en underbar julklapp), mys med älsklingen och promenad med vovven. Har även kollat upp olika utbildningar inför min stundande studentexmen. Detta är vad jag vill göra:
  • Studera Architecture/Interior Design på University of Technology i Sydney.
  • Studera Kommunikation och PR på State University of New York City.
  • Arbeta i Göteborg, bo hemma och spara pengar till en utbildning utomlands.
  • Studera Tekniskt Basår på Chalmers i Göteborg och sedan söka till Arkitektur och Teknik på Chalmers.
Känns som om det är omöjligt att hitta en utbildning som passar just mig och att pengar och tid står i vägen, men förhoppningsvis hamnar jag någonstans jag älskar.

Bisous, Moi.

11. 01. 24.


Ni missar väl inte?

l'Inspiration


Början av året och redan dags att börja inspireras inför vårsäsongens mode. D&G, Gucci och Ralph Lauren var några av mina favoriter under höstens visningar 2010, och inte minst Dsquared som överraaskade med att gestalta dagens socitetsflickor à Mary-Kate och Ashley Olsen genom att låta modellerna bära designerväskor, solglasögon, Starbucks take-away koppar och modemagazine uppstickande ur väskorna - loved it. Dessutom hade dem den sexigaste Ad Campaignen året 2010 enligt moi:

Även Emporio Armani, Dolce & Gabbana, By Marlene Birger, Stella Mccartney, Nina Ricci och Luis Vuitton gjorde även underbara höstvisningar och är märken att hålla koll på inför Summer 2011. Nedan ser ni exepelvis bilder från Dsquared's sommarkollektion 2011. Inspiration i överflöd mes chéries!

RSS 2.0
SoChic.se