Chuck & Blair, Blair & Chuck


Let it be them! <3

Fashion Show

Inspiration, colour, lace, high heels, glamour and luxury - dessa modevisningar har allt och är mina absoluta favoriter. Klicka på länken för att se hela visningen.
Dsquared Spring 2011

D&G Fall 2010

Gucci Spring 2009

Dolce & Gabbana Fall 2010

Zac Posen Fall 2009

Fendi Spring 2010

Ralph Lauren Spring 2011

Dolce & Gabbana Spring 2011

Gucci Spring 2011

One Vintage


Min senaste förälskelse - denna underbara tunika från One Vintage (bara 14000 kr på Net-a-Porter..)

Isabeli Fontana


Isabeli Fontana i ELLE Mexico.

Alessandra on the beach


Försöker att inte glömma bort att träna även under lovet, har därför haft bodypump med C och övat koreografier hela dagen. Det är en sådan underbar känsla att ha träningsvärk i rumpa, mage och lår - då känner man att man verkligen tränat rätt delar av kroppen.

Bisou, Moi.

Gossip Girl again


Äntilgen börjar Gossip Girl igen <3

GUCCI


Ah Gucci, precis som Dsquared och Dolce & Gabbana är Gucci ett av mina favoritmärken. På visningarna i vår överraskade de med färgsprakande klänningar, silke, guld och öppna stilletter - beyond. Något jag tänker ta efter i sommar, det kan inte bli bättre än att dansa och smutta underbara cocktails i en färgsprakande klänning à Gucci. Här nedan ser ni bilder på det mest inspirerande från catwalken, inspireras inspireras inspireras!

Bisous de couture, Moi.

Je voudrais.


Just nu är det så förfärligt mycket jag behöver (läs vill ha) - en ny vårjacka, som den ovan från Juciy Couture, ljusa tunikor i överflöd á Kiki de Montparnasse, black lace lingerie från Calvin Klein, kuvertväska från Marc by Marc Jacobs och söta acessoarer från Daisy Knights. AH, just wish I had more money to spend on fashion and couture.

You know you love me,
xoxo Moi.

POOL


Good morning Upper East Siders. Är det bara jag som längtar efter att ligga vid poolen hela dagarna, dricka lemonad och klä mig i vackra sommarklänningar? (som dessa underbara från D&G's sommarekollektion 2011) Sitter nu nyduschad och mjuk av peeling och dricker Ischai framför Gossip Girl - en perfekt morgon. Idag blir det shopping och fika på Espresso House med S. On the shopping list:
  • färgsprakande chiffong till studentfestklänning
  • Glittriga sandaler à Chloé
  • vårjacka från Hunkydory
  • skyhöga färgstarka klackar
  • Bioterm lotion citrus
  • signature bag från Ester Elenora
Bisous de shopping, Moi.

PROUD TO SHOP


Har haft sådan shoppingabstinens sedan bestämde mig för att dra ner på mina shopping-of-the-weekend-utgifter.. I love to shop helt enkelt, c'est beyond pour moi. Jag har alltid sprungit mycket i affärer och älskar att följa mina favoritmärkens kollektioner (Dolce & Gabbana och Dsquared) och jag längtar till den dag då jag har råd att köpa en väska från YSL. Just nu är jag fullkomligt förälskad i guld, gludglittrande parfymer (som Golden Goddess från Estée Lauder nedan), rouge och lotions. Tänkte vara riktigt brun och guldglittrande i sommar, med saltvattensblekt hår och färgsprakande klackar kan det inte vara annat än beyond! Här nedan följer mina tre favoriter à gold i sommar.

Shop til you drop, Moi.

parfym, Golden Goddess - Estée Lauder. solpuder, Cocomotion PigmentMAC. creamlotion, Gold Pomade - Oribe.

NewYorkCity


I miss NYC, I miss Starbucks coffee mocha in the morning, I miss running in Central Park, I miss shopping at Fifth Avenue, Bendel's and Barney's, I miss the Park Avenue Princesses, I miss walking in style, I miss Victoria's Secret and beautiful lingerie, I miss laying in the sun of Central Park reading Vogue with my beloved, I miss everything about NYC.

SUN.


Längtar så till sommaren nu.
Är verkligen en sommar-person - fullständigt älskar att ligga i solen, segla, solbränd hy, the beach, dricka Champagne och Bellini i Socitetshusets salonger, saltvatten-lockigt hår, resa utomlands till soliga paradis, ice lemonade's och umgås med dem bästa. Förhoppningsvis blir denna sommaren lite extra beyond eftersom älsklingen och moi har bokat en underbar lyxsemester i Turkiet <3.
AH, take me to the beach!

Sunny bisou, Moi.

Morning Beauty


ELLE Sweden 2011
(det underbara armbandet är från Dolce & Gabbana)

Golden Goddess


Har haft en underbar dag i stan idag med min älskling. Hann även med att besöka la butique jag förhoppningsvis kommer att arbeta i till sommaren, bli fullständigt förälskad i Hunkydorys hallonröda kofta ur vårkollektionen och köpa Estée Lauder's Bronze Goddess - beyond.

RSS 2.0
SoChic.se