rumeur


Vogue mars 10.

Lace lace lace, här från Vogue. njut<3
Vaknar för första gången på tre dagar inte bredvid P. Ganska skönt att ha hela sängen för sig själv ändå :) Även om jag kanske saknar att bli pillad i håret lite smått.

Champagne


Och så hoppas vi att kvällen blir så bra som den bör..

Dressing - dagens dilema. Vad ska jag ha på mig ikväll? Har verkligen ingen lust med den lilla svarta ikväll igen, och eftersom mina sparpengar går till Aia Napa-resan och inte färgglada klänningar à les printemps finns det ingenting tilltalande från den kategorin i min garderob.
Saknar mina vänner lite, hade väldigt gärna spenderat kvällen i en mjuk säng med en av alla darlings och bara pratat och druckit te genom hela kvällen. Det är tur att jag har dansat idag i alla fall, annars hade jag väl aldrig orkat gå ut. Det skadar dock aldrig med lite festligheter, får spara mig till lovet med att mysa <3

Instantané besoin de Sous-vêtements séduisant


Alessandra Ambrosio for Victoria's Secret

Min underklädes drawer är tom, behöver verkligen nya söta romantiska spetsunderkläder nu nu nu. Hoppas E inte har något emot att besöka Korsetten mfl underbart söta små boutiquer i stan till helgen, hade verkligen tyckt om att ha en shoppingdag för endast underkläder. Har även tittat mycket på NK's utbud av Calvin Klein, där dem har de sexigaste underklädessetet i svart spets som jag förälskat mig i totalt.. kanske borde ta denna shoppingdag med P istället? <3

Eva Mendes for Calvin Klein

Kärlek


Fick vakna bredvid pojken som stulit mitt hjärta igår, åh vad jag har saknat honom. Tror inte han förstår det själv, hur mycket jag tycker om honom. Han är verkligen den mest underbara person jag träffat. Är dock lite orolig för han var ute med Poria och någon Arab igår, och det verkade ha gått vilt till haha.. Tänkte väcka honom snart så han inte sover bort hela dagen, lilla sömntutan<3

Veckans helg bli förhoppningsvis underbar - Inplanerat sushi med E, födelsedagsmiddag för little J, festligheter á Ps och Viktor, shopping och en hel del skumpa.
Nu blir det till att blanda ihop en god Mocha Latte och börja dag på bästa sätt - mys i sängen med älsklingen.

Sötaste


En av två underbara lillasystrar <3

Jag må hon leva jag må hon leva


Grattis min älskade vän. Du är en av de vackraste och mest underbara människorna jag någonsin träffat och jag älskar dig från djupet av mitt hjärta. Vi delar oerhört många fina minnen och jag skulle inte byta bort dessa mot någonting i hela världen. Jag är alltid lycklig när jag är med dig, vi har alltid roligt tillsammans och du är och kommer alltid att vara en av de mest betydelsefulla och älskade personerna för mig. Jag hoppas att vi alltid kommer att vara vänner så vi kan skratta tillsammans åt alla de dumheter vi hittat på, åt alla det roliga stunderna vi delar och åt alla "ej nämnbara killar" som utropat kärleksförklaringar, uppgett sig vara hemliga beundrare och utnämnt dig till veckans snygging på dess blogg. Ibland önskar jag att jag gav dig lika mycket bekräftelse som dem gör, men även om jag inte alltid gör detta hoppas jag att du vet att du alltid kommer ha en stor plats i mitt hjärta.
Grattis på födelsedagen min ängel <3

Saknad, längtan och lycka


Idag är en sådan dag som jag saknar det mesta som jag älskar med mitt liv. Har gått med tankar på mitt hjärta sen han reste ifrån mig igår, får inte se honom på nästan två veckor.. Saknar honom redan och vet inte vad jag ska ta mig till ibland. Vill liksom bara ha en kram.
Längtar så otroligt tills han kommer hem igen <3 Är så glad för de underbara vänner jag har, uppskattar er lite extra just nu. Något annat jag längtar efter är värmen, solen och havet. Med andra ord sommaren. Har så mycket att se fram emot då..
Sommarjobb och chash, Pontus kommer hem för alltid! segling på västkusten, brun hy, mys på Marstrand med Elsa och dansflickorna, Cypern-party-resan med dem underbara, poolbygge här hemma! festligheter och självklart alla underbara myskvällar med vänner och min Pontus. Min längtan är vad som driver mig just nu.

Är dock oerhört lycklig över allt just nu, känner mig som Charlotte i SATC. Har bestämt mig för att göra dessa två veckor till en oas av härligheter och luxery. Vill inte vara ledsen för att Pontus inte är här och håller mig i handen. Inbokat för helgen är GG-mys med E, festligheter och gratulationer i överflöd till Jennifer som fyller 18 år, shoppingdag och fika med mor och hemma-SPA.

Jag och min älskade vän Emelie på min hemliga klippa (dit ingen annan hittar vägen) på Marstrand i somras.

Imorgon kommer Pontus hem


Åh som jag längtar till imorgon! Ska fika med Henrik och Emelie, överraska Pontus på perongen när han kommer från lumpen och dra med honom på mys i göteborgs elegantaste salonger, fira en viss liten flicka som fyllt 18 med hemligt restaurangbesök och presentshopping och sen mysa med min älskling resten av kvällen <3
Känns som om det kommer att bli en underbar evening, om än mysigare afton. Älskar att vakna upp bredvid pojken som stulit mitt hjärta. Bon Nuit

Skönhet är en konst

Fullkomligt älskar denna flicka och hennes stil, ibland. Hon är en sådan person vars stil ibland blir too much, precis som Elin Kling och andra modeengagerade orakel. Ibland lyckas dem och ibland förstår man inte vad dem tänkte när de gick ut i en enarmad militärjacka, lårhöga stövlar och bara underbyxorna..

God Natt för ikväll nu, känner att jag behöver lägga mig tidigt ikväll. Längtar även efter ett samtal från mitt <3

(Lover tunic, Forever 21 shorts, Earlums ear cuffs, thrifted jacket, vintage bag, Chloe boots, random harness belt and tights)

(Forever 21 crystal headband and zipper jeans, Grey Ant Status sunglasses, thrifted sweater, American Apparel tshirt, Dolce & Gabbana wedges, Givenchy bag)

Shopping weekend with love

Helgens nyförvärv, plus ett oräknerligt antal Mocha latte <3

bok från NK.

Underbara skor från Sixtyseven, Yoko Yap. som jag blir knappt 1.80 cm i.. help!

Moisturing weekend

Har haft en alldeles alldeles underbar weekend. Både festligheter, mys, sushi och shopping hann vi med - ÅH som jag älskar helger som denna.
I fredags kom min Pontus hem. Vi myste i soffan med film och Chai hela kvällen och hade det så skönt så skönt. Är så glad att jag hittat dig <3
Lördagen blev inte alls lika lugn och behaglig utan mer swing. Shopping stod på listan och jag sprang gatorna fram för att titta ut presenter som mamma ska köpa till mig nästa vecka, då vi ska ha en alldeles egen Mor&Dotter-dag i stan med fika och shopping. Hittade bla. vårskor, jeans, en alldeles ljuvlig kofta från Hanky Dory (hade i och för sig kunnat tänka mig resten av deras vårkollektion också, men man kan ju inte få allt..) och  underklädesset från CK mm. Natten spenderade jag med Pontus, Emelie och Hampus på stadens gator och hos PS - En trevlig kväll med andra ord.
Söndagen är väl inget att tala om. Det blev shopping då med samt Mocha Latte, Pontus, Emelie, plugg och lägga sig i tid. Blev även sjuk med ordentlig ögoninflammation Buhu.

Tack alla för en trevlig helg, vi gör om allt om 5 dagar.
Bisous Linnéa


RSS 2.0
SoChic.se