Victoria's Secret Fashion Show

Ni missar väl inte Victoria's Secret Fashin Show 2010 ikväll kl. 20.00 på TV3?

Today's


Underbar outfit. Älskar detaljerna - skärpet, armbandet, väskan - allt blir så vackert tillsammans klänningen, som för övrigt måste vara den mest underbar kreation jag sett på länge.
Idag känner jag mig lite vild och full av happiness Idag är en sådan dag då jag gör allt jag älskar - skriver en låt eller skissar en underbar design à Haute Couture.  Nu blir det dusch med oljor för silkeslen hy och kashmirhår innan Elin et moi reser mot Marstrand. J'espere aujourd'hui sera un jour merveilleux <3

Bisous, Moi.

When you can not sleep Gossip Girl is a real life saver


And oh yes I just want Blair's coat, Isabelle's bag and Penelope's shoes.. and of course the ability to shop as much as I want, live on Upper East Side and be a Park Avenue Princess - I think every girl do..

Today's inspiration


Hanna Montazami - en tjej med underbar stil. Kom till hennes blogg genom att klicka på bilden ovan, och se vilka fantastiska kläder hon väljer ut för en weekend i New York, solsemestern i Amazonerna eller en vanlig dag i LA.

Love the glases she is wearing!

Christmas


Längtar så till julen nu, vill baa krypa ner i soffan med Johannah och se Chuck & Blair, försöka lista ut vad som finns i paketen under granen och dricka Tomtelatte på Espresso House NK när det snöar utanför. Längtar lite extra till den 30 december då Victoria's Fashion Show 2010 visas - beyond!

Bisous de Noël, Moi.

Bisous


Kommer förhoppningsvis ha en beyond kväll tillsammans med alla underbara flickor. Ikväll är det nämligen festilgheter till tusen frö att fira jullovet som startar imorgon. Champagne, dans och skvaller i överflöd till underbar House - Oh no it can't be better. Det enda negativa är att jag inte har aning om what I'm wearing.. Blir antagligen några frägsprakende klackar, kjol och min älskade top från Bennetton.

Bisous Moi.

Live in Couture.


Har precis firat sovmorgonen med vanilla latte, yougurt och färska hallon & blåbär. Today består av tips, tips jag följer och som ni andra Park Avenue Prinsessor också borde följa för att leva ett underbart liv in Couture.

  • Tala flytande franska - Använd ord som moi och très, som egentligen är de enda ord en flicka behöver kunna. Detta är dock inte "att tala flytande franska", men ingen är perfekt n’est-ce pas?
  • Var alltid mån om andras välbefinnande - Om en ung och stilig miljardär erbjuder en resa till Paris i hans PJ (privatjet) tacka inte nej, det betyder ju faktiskt att den personen du skulle suttit bredvid i economy class nu har två platser att bre ut sig på.
  • Var tolerant - Om din väninna har på sig förra säsongens UGG's säg inte genast upp bekantskapen.
  • Behandla din hy och ditt hår som om du vore en riktig prinsessa - För att vara så vacker som du kan vara behöver du ta hand om dig själv. Underbara serier för detta är Clinique för hyn och Goldwell för håret.
  • Inspireras - av böcker, film och musik, som Gossip Girl, Berdorfblonds, My Fair Lady, ELLE, Yiruma, Debussy och Michael Nyman.
  • Shoppa när du behöver det - Fundera över vad du älskar och hindra dig inte från att köpa det. Min jacka från Odd Molly binder till exempel oerhört mycket lycka.
  • Var punktlig - Jag stiger upp halv elva varje helg, och inte en minut tidigare.
  • Lär dig förkortningarna från Upper East Side - Beyond, inte "bortom, på andra sidan av". Det är ett superlativsubstitut som ersätter ord som fantastiskt/underbart/ljuvligt, ex. "den där väskan från YSL är beyond". PDA, pretty damn angry. Iih, miniskrik avsett för överraskning/ilska, ex. "Iih! Har hon fått tag i klänningen från D&G för mig?!".

Today is all about inspiration


Det finns så mycket jag vill ha, från tusen olika dyra märken som jag faktiskt inte har råd med. Ibland känns det som att man skulle kunna göra allt själv, köpa hem lite tyg och sy sådana fantastiska kreationer som den här nedan. Önskar bara jag hade tiden och viljan att genomföra det ibland. Det är svårt att följa sina drömmar, inte bara för att dem ofta är ganska så omöjliga att uppfylla, utan för att man har så många. Det är så mycket jag vill göra och platser jag vill se att ibland känns det som om både jag själv, pengar och tiden hindrar mig från att göra det. Om jag hade fått bestämma helt själv hade jag förmodligen spenderat julen i New York, våren på Franska Rivieran och sommaren på Marstrand och börjat utbildningen för Arkitekt i Australien till hösten. Ska åtmindstone försöka uppfylla en dröm till våren, nämligen att gå på balen i en klänning jag designat och sytt upp själv. Det får bli min lilla början till att följa mina drömmar. Wish me luck.



SoHo


Gårdagens utekväll var underbar. Hittade äntligen den vackra klubb i göteborg jag letat efter, med Champagnedrinkar, House och vackert folk. Elsa och jag kallar det lilla Socitetshuset, för det var precis så det såg ut - då kanske ni förstår vad jag älskar med det. Ikväll ska vi baka lussekatter och mysa framför brasan alla dem bästa, men först sticker jag till stan en snabbis för att köpa julklappp till älskade P.

Bisous Moi. <3

NYC


Time Square.

Självklart avr jag tvungen att besöka Blair's favoritaffär Henri Bendel. Vi var även och tittade i skolan där de spelar in Gossip Girl och vid The Palaza Hotel <3

Fifht Avenue, min favoritplats i staden. Här fanns allt jag älskar underbara små caféer, Starbucks, Tiffany's, Central Park, fantastiska lägenheter med utsikt äver hela staden, dem bästa clubarna och Barney's.


Central Park, där jag även tog en joggingtur precis som Charlotte i SATC.


Battery Park.

Längtar så till NYC, eftersom det är så underbart där just nu med snöiga gator och vackra boutiques, Fashion Avenue där Marc Jacobs förbereder sommar kollektionen, glittrande sjön i Central Park och den vackra allén som sträcker sig längs Fifht Avenue. Att fira julen i NYC känns så underbart.


Christmas Lights

Så underbart <3

Just some things I love.

Det finns så mycket jag älskar, som känns så typiskt mig. Därför skapar jag nu en ny kategori här där ni finner allt jag älskar - Just some things I love. Här finns personer, saker, platser och allt underbart som representerar mig. Välkomna <3

Sunday inspiration


Oui, Natasha Poly. Somnar tidigt ikväll, men först tänkte jag ta ett varmt bad med inpackning och lavendelolja. Har dansat konstant i tre dagar nu och känner att min kropp verkligen behöver vila. Massage please!

Bisous Moi.

Christmas shopping


Shoppade julklappar med min lilla älskling i helgen och idag promenerade jag själv runt med min självklara "accessoar" Mocha Latten och shoppade julklappar till min lilla älskling, P och J. Efter många besök på NK, Sisters, Åhlens och MQ har jag äntligen hittat presenter till alla mina änglar - åh så lyckliga dem kommer bli! Lyckades som vanligt inte hålla mig från att handla något åt moi också, nämligen en alldeles för dyr halsduk och den röda sidentoppen som hänger här ovan. Hoppas kära Mr H bjuder mig på fika snart, eftersom jag inte har råd med något mer än en honungsyogurt efter denna intensiva julklappsshopping.

Bisous Moi.

A wounderful sort of l'amour


Eftersom jag inte använder särskilt mycket acessoarer tycker om att kombinera min stil med stora halsdukar eller väskor. Föredrar den större modellen och använder min älskade svarta från Sisters a lot. Den rymmer allt jag behöver ha med mig -  make up, partyväskan, ipod touch, hårband à la Blair, halsduk från Ester Eleonora..  Önskar så att jag hade råd med en underbar svart stor väska från Marc by Marc Jacobs, och alla andra här nedanför. Älskar färger och en matt blå eller röd hade jag absolut kunnat bära, tyvärr kostar riktigt snygga väskor alldeles för mycket för en student som moi.. Se nedanför - för drömmar kan bli verklighet.

Bisous Moi.

Svart och vit axelbandsväska - Marc by Marc Jacobs, liten svart till vänster - Gucci, glittrig à la partey - Marc Jacobs (också min personliga favorit), liten svart till höger - Anya Hindmarch.

RSS 2.0
SoChic.se