Update Nassau - again


Livet är underbart - helt fullkomligt beyond. Cruisar från paradisö till paradisö men nu har vi legat i hamn i New Providance, Nassau i några dagar. Halva ön där vi är består av sen gigantisk resort. Tänk er en stad av lyxiga strandvillor, poolområden, femstjärniga restauranger, tennisplaner, loungeavdelningar, spa, rid, golf och tennisbanor, shopping och världens bästa gym. Dessutom är allt gratis för gästerna, som också är de enda som bor här, så vi låssas helt enkelt vara gäster och går till gymet (varje dag för det är så sjukt bra! Alltid lugnt, bara vältränade fokuserade människor och privata tränare i överflöd), dricker cocktails vid "the endless pool" som slutar rakt ut i havet och solar på den privata stranden. High on life OH YES.
 
Vi skulle egentligen vara i hamn i West Palm Beach i fem veckor utan gäster, men ägaren ringde i torsdags och ville åka till Bahamas nästa dag så det blev att säga hejdå till Victoria's Secret, Starbucks och partey i US och skynda över till Nassau igen. Sjukt mycket stress och kaos ombord då vi saknade kock, deckhands, ribbåtar, yetskis, matorders och massa annat. Men yes, i den här industrin får man betalt för att göra det omöjliga. Hann i alla fall shoppa loss ORDENTLIGT i West Palm (kommer komma hem med halva resväskan full av VS-panties, bikinis och bodylotions till världens bästa systrar och little j), hänga vid poolen, parta, träna (ännu ett fantastiskt gym!) och få tillbaka mina löprutiner, men hade inte skadat att vara kvar lite längre i US heller. Fullkomligt älskar att alla här lever the amarican dream.
 
Det har varit lite molnigt de senaste dagarna så har spenderat mestadels av min lediga tid på gymet. Perfekt för det finns fritt wifi där så kan köra yoga eller crosstrainer samtidigt som jag skypar med alla underbara där hemma. Dessutom pratar ingen svenska i Bahamas så kan ha riktigt superprivata konversationer vilket jag tycker är lite kul. Alla rika businessmen och hotellarvtagerskor måste tycka jag är helt knäpp som skrattar högt för mig själv och pratar ett konstigt språk där på crosstrainern. Idag var det dock helt underbart väder så gick till stranden och sov i solen tills det var dags att gå tillbaka till jobbet. Solar alltid topless här för det är inte en människa någonstans, so why not? Idag var jag helt själv på stranden i över tre timmar, perfekt för att slippa fula bikinilinjer. Börjar bli riktigt brun nu, älskar det! Man känner sig så mycket smalare och snyggare med solbränna särskilt tillsammans med saltvattenslockigt hår. Tror inte jag hade kunnat hitta en bättre plats för mig just nu. 
 
Ska upp tidigt och springa innan jobbet imorgon så nu blir det att släcka ipaden och packa väskan för stranden imorgon. Ska bli 28 grader och blå himmel enligt min nya väder-app. Helt ok ändå. Sun sun sun merci.
Bisou, Moi.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

ÅÅÅH VAD UNDERBART UNDERBART UNDERBART! Vill vara dær du ær och saknar dig! Hærligt att se lite blått istællet før grått och slask på gatorna ;)<3

2013-02-04 @ 18:57:33

Leave a part of you..

Ditt namn?
remember me?

E-mail? (publiceras ej)

URL/Din bloggadress?

From your hart..

Trackback
input{ background-color: #EDD3B5; border: 1px dashed red; font-family: verdana; color: white; font-weight: bold; font-size: 10px; } textarea{ background-color: #EFC49E; border: 1px dashed #EDD3B5; font-family: verdana; color: blue; font-weight: bold; font-size: 10px; }