Training in Bahamas

Nu har vi snart gjort fem av sex veckor av vår charter i Bahamas. Längtar så tills nästa helg som vi ska spendera i Nassau's Paradise Island Atlantis. Världens vackraste plats (näst efter de orörda stränderna på västra Nassau där vi bodde). Efter det blir det hem till Miami och West Palm Beach för sista gången innan vi seglar genom Panamakanalen mot Mexico och US westcoast, längtar! Tjejerna och jag kör knock-out-training and diet nu för att verkligen bli tooned innan Miami:
kolhydrater kött snacks och socker innan 12 am
bara frukt och grönsaker efter 12 am
minimalt med mejeriprodukter
inte äta någonting efter 6 pm
träningsfokus mage, core och cardio
 
Har så mycket spring i benen nu efter att ha varit till havs i över fem veckor. S och jag spurtar fram och tillbaka på vårt topdeck varje dag, gör crunches, squats och pushups och kastar oss fram och tillbaka runt Bugattin. Älskar träningsvärken man får när man har PT, så sjukt slut dagen efter. Idag gjorde vi circut training med fokus ben, core och armar så imorgon blir det något lugnare för mage, core och massa yoga och stretching. Känner att jag behöver att lugnt pass efter min sjätte dag i rad med intensiv träning. Längtar så tills vi kommer i land i Palm Beach och tillbaka till vår marina med ännu ett helt fantastiskt gym och där M och jag äntligen kan springa igen. Saknar faktiskt milen två gånger i veckan, det är så skönt att mixa up styrketking med löpning plus att det ger sån otrolig egergiboost. Calvin Harris, palmtrees och mina Nike runners är en sjukt bra kombination!
 
Brukar aldrig ta egobilder men har varit så otroligt glad över mina träningsresultat det senaste att jag velat spara "bevisen" på att det faktiskt går. Så därför får ni en liten ego-boost här.
 
Bisou, Moi.
 

 

Pool och IPad

Shoppade ju loss ordentligt i Miami, West Palm Beach när vi var i US. Blev en hel del från Marc Jacobs, Ralp Lauren och Bumble and Bumble. Lyxade även till det med en ny iPad som jag blivit fullkomligt beroende av (solar, sover, tränar med den). Sen Victoria's Secret ska vi ju inte ens tala om - har shoppat upp en förmögenhet där! (minst 5000 kr har gått till bikinis, bodylotions, panties och träningskläder). Hade jag bott hemma hade jag helt klart varit i botten på min latte-budget nu, men tjänar så bra i den här lyxindustrin att jag inte har en chans att göra slut på allt jag tjänar. Otroligt beyond. Försöker spara så mycket jag kan till resor, lägenhet, studier och espresso house-mochas när jag kommer hem. Älskar att man både kan leva dream life och spara samtidigt.

 

the shopping list (so far):

Svarta Uggs

Marc by Marc Jacobs väska New York spring collection 13 kuvertväska, iPadfodral, iphonefodral

Steve Madden nude sandaler

Bumble and Bumble hårinpackning, shampoo, balsam, saltvattenspray, brilliantime hair lotion

iPad

minst 25 salted caramel mocha eller white chocolat skinny mocha från Starbucks

Victoria's Secret 4 bikinis, ca 40 panties, 3 bh, bodybutter, bodylotion, bodymist

Maroccanoil

Guess nude 13 cm klackar

Saint Tropez luminating lotion (helt fantastisk!)

Ralph Lauren vita shorts, jeans, tshirt 

Nike dry fit löpartights, lila löparskor, tshirt, corallfärgad löparjacka, löparsensor, iphonehållare förlöpning

Lush svart långklänning i chiffong

Zara svart kort klänning i chiffong (båda djupa i ryggen)

minst 5 askar macarons från Laurée + minst 30 macarons utan ask

Clinique moisture surage cream, exfoliation lotion, sminkborttagningscream, rouge, ögonskugga, mascara (jag har nästan allt smink och antiktslotions i clinique. Älskar det, så otroligt bra kvalité)

L'Occitaine ansiktsmask, sun ansiktslotion, citrus sorbet body cream
Vit kort bomullskavaj med knappar (Hunkydory imitation)

 

Fortfarande på jakt efter lite fler lotions från VS, vita jeans, Mulberryfodral till telefon och iPad, Hunkydory och Odd Molly imitationer och bra många fler Starbucks-lattes. Får se om det finns i Cuba, wehere we're going next.

Bisou, Moi.

 


Workout

Har slarvat lite med träningen de senaste dagarna. Har varit så soligt på min rast att jag mått dåligt om jag inte utnyttjat soltimmarna istället för att gå till gymet (har bara tre timmar rast mitt på dagen) men igår bytte vi jobbtider så då tog jag igen lite med en riktig knock out workout och yoga i solen på deck. Tränade armar, rygg och mage så idag blir det ben, rumpa och mage för lite variation. Längtar!

Bisou, Moi.


Nassau

Ännu en beyond dag. Ligger och solar på deck just nu och lyssnar på Bon Iver. Det är 30 grader och blå himmel, lite blåsigt. Igår lämnade vi älskade Nassau igen och nu ligger vi för ankare utanför paradisö no. 1 på vår charter. Ska vidare söderut och cruisa mellan bahama-öarna nu innan vi åker över mot Cuba om några veckor. Jobbar på brännan så mycket jag kan tills dess, finns inte så mycket annat att göra förutom att sola och gå till gymet (klagar inte!). Fortsätter att äta nyttigt och lyxar till det lite då och då. Jobbar extra mycket inom service nu så det blir en del godsaker från kockarna att mumsa på (varm chokladfudge med salted caramel ice cream, jordgubbssufflé, italiensk marräng, kalvcarpaccio med parmesan och nötter och kinesisk rispudding med mangosorbet är bara några alternativ).

Hade en urmysig sista dag i Nassau (älskade det verkligen där så hoppas vi åker tillbaka snart. Var inte jättekul att lämna sollunchen på privat strand, paddelboards, tapasbaren, the spa, resortens poolområde och fantastiska restaurang, lyxvillorna, morgonrumdan längs stranden och världens bästa gym). Sov på stranden och solade topless i någon timme innan jag promenerade längs stranden och lyxvillorna, plockade snäckor och tittade på några väldigt solbrända surfare. Lunchade vid the infinity-pool (som går rakt ut i havet!) och åt världens godaste vitvinsmarinerade musslor, drack champagne, läste bloggar på nya ipaden, skypade med familjen, simmdre i poolen och bättrade på brännan. Poolomtådet här är bland det lyxigaste jag sett. Tänk er en gigantisk strandvilla med resortens finaste restaurang (snitta 5 kypare per gäst, perfekt vit sand som golv inomhus, Champagne från 1967 på menyn) nedanför finns flera pooler med perfekt arrangerade palmer och solstolar, där en av poolerna går rakt ut i havet. Servicen är helt sjuk, man kan be om vad man vill även om det inte står på menyn och äta var man vill. Man behöver inte lämna fram kort eller någonting när man betalar, man säger bara sitt namn när man går förbi receptionen vid entrén (dom har allt registrerat från när man checkat in) så kommer dom ihåg det och tar betalt för allt utan att man behöver göra något alls. Addera perfekt blå himmel, 28 grader och sol. Älskar detta! Känns så sjukt lyxigt att bara ligga där och be om vad man vill och inte ens betala (fast det dras ju ändå från kortet senare). Helt fantastiskt sista dag helt enkelt. Inget gym men kände att jag kunde synda en dag (särskilt när det gäller champagne vid världens lyxigaste pool), det blev extra situps idag istället.

Bisou, Moi.


Världens bästa gym

Avslutade dagens gymsession med att springa till stranden och sova i solen resten av dagen - hello solbränna.
Det här gymet är fantastiskt! Här finns ALLT - alla maskiner du kan tänka dig, boxningsring, shoppingcenter för training acessories, pilates och yoga avdelning, tennisplaner, ridbanor, dansstudio, spa, helt sjukt lyxiga omklädningsrum, pool och världens största golfanläggning med banor som omringar alla hus som hör ihop med gymet och fitnesscentret. I die.
 
Har aldrig tränat så mycket som jag gör nu. Blir minst en snabbis på gymet varje dag (det är ju så sjukt bra att man känner sig hemsk om man inte går dit och utnyttjar det), om inte vikter eller crosstrainer så i alla fall lite yoga eller pilates. Motivationen på topp just nu  och superfokus på training och diet tillsammans med alla pojkarna på båten. Följer ingen diet men har vant vid att vara supernyttig nu så ingen idé att bryta det. Mumsar mango, granola müsli och mandelmjölk till frukost och kockens goda sallader med getost, tomat, avokado och ruccola till lunch och middag. Mixar upp med lite timjanmarinerade lamb chops, grillad lax och tigerräkor när jag inte kan låta bli, men annars försöker jag äta så lite kött och mejeriprodukter som möjligt. Märker sådan otrolig skillnad på träningen när man undviker ljusa kolhydrater, socker och mejeriprodukter och just nu känner jag mer sug efter VS-kroppen än mörk choklad, snickersbars och pommes. Getting there.
 
Veckans tränings schema
Mon - fokus cardio med 6 km löpning och 40 min crosstrainer
Tue - core, mage, rumpa, 4 km löpning
Wed - rygg, armar, 15 min crosstrainer 
Thu - 10 km löpning 
Fri - ben, rumpa, löpning 4 km, 20 min crosstrainer 
Sat - easy-day med bara enkla magövningar
Sun - 8 km löpning, yoga

Update Nassau - again


Livet är underbart - helt fullkomligt beyond. Cruisar från paradisö till paradisö men nu har vi legat i hamn i New Providance, Nassau i några dagar. Halva ön där vi är består av sen gigantisk resort. Tänk er en stad av lyxiga strandvillor, poolområden, femstjärniga restauranger, tennisplaner, loungeavdelningar, spa, rid, golf och tennisbanor, shopping och världens bästa gym. Dessutom är allt gratis för gästerna, som också är de enda som bor här, så vi låssas helt enkelt vara gäster och går till gymet (varje dag för det är så sjukt bra! Alltid lugnt, bara vältränade fokuserade människor och privata tränare i överflöd), dricker cocktails vid "the endless pool" som slutar rakt ut i havet och solar på den privata stranden. High on life OH YES.
 
Vi skulle egentligen vara i hamn i West Palm Beach i fem veckor utan gäster, men ägaren ringde i torsdags och ville åka till Bahamas nästa dag så det blev att säga hejdå till Victoria's Secret, Starbucks och partey i US och skynda över till Nassau igen. Sjukt mycket stress och kaos ombord då vi saknade kock, deckhands, ribbåtar, yetskis, matorders och massa annat. Men yes, i den här industrin får man betalt för att göra det omöjliga. Hann i alla fall shoppa loss ORDENTLIGT i West Palm (kommer komma hem med halva resväskan full av VS-panties, bikinis och bodylotions till världens bästa systrar och little j), hänga vid poolen, parta, träna (ännu ett fantastiskt gym!) och få tillbaka mina löprutiner, men hade inte skadat att vara kvar lite längre i US heller. Fullkomligt älskar att alla här lever the amarican dream.
 
Det har varit lite molnigt de senaste dagarna så har spenderat mestadels av min lediga tid på gymet. Perfekt för det finns fritt wifi där så kan köra yoga eller crosstrainer samtidigt som jag skypar med alla underbara där hemma. Dessutom pratar ingen svenska i Bahamas så kan ha riktigt superprivata konversationer vilket jag tycker är lite kul. Alla rika businessmen och hotellarvtagerskor måste tycka jag är helt knäpp som skrattar högt för mig själv och pratar ett konstigt språk där på crosstrainern. Idag var det dock helt underbart väder så gick till stranden och sov i solen tills det var dags att gå tillbaka till jobbet. Solar alltid topless här för det är inte en människa någonstans, so why not? Idag var jag helt själv på stranden i över tre timmar, perfekt för att slippa fula bikinilinjer. Börjar bli riktigt brun nu, älskar det! Man känner sig så mycket smalare och snyggare med solbränna särskilt tillsammans med saltvattenslockigt hår. Tror inte jag hade kunnat hitta en bättre plats för mig just nu. 
 
Ska upp tidigt och springa innan jobbet imorgon så nu blir det att släcka ipaden och packa väskan för stranden imorgon. Ska bli 28 grader och blå himmel enligt min nya väder-app. Helt ok ändå. Sun sun sun merci.
Bisou, Moi.
 
 

Life

Lite så är ju mitt liv just nu, eller ja precis så exklusive love-biten. Har varit totalt dött här ett tag men ska försöka ge er en riktig update soon. Vi är i alla fall tillbaka i Bahamas efter två veckor i Palm Beach, Florida. 
 
Bisou, Moi.

RSS 2.0
SoChic.se