Lovely


Jag älskar dig, men ibland går det snett. Vill bara vara hos dig nu men ändå inte. En sårad flicka är en olycklig flicka <3

Chloé


Underwear Stella Mccartney, Shoes Lanvin

Chloé Sevigny har sådan underbar och inspirerande stil, varierande men nästan alltid fullkomligt underbar! Voilá ici, très très beatuté. Hon är en sådan som gör att man börjar undra om "lycka kan köpas för pengar?". Och det kan den, jag skulle åtminstone vara väldigt lycklig om jag hade hennes gaderob. Funderar på att boka in en fashionable shopping day snart med min personal Shopper Henrik Lagergren - det är så mycket jag önskar mig nu till sommaren:

  • Platta hudfärgade sandaler - gärna med söt snörning eller söta detaljer som från Lanvin här ovan
  • Något sprudlande och färgglatt à Chloé
  • beautiful romantic lingerie - från Stella Mccartney, Princess Tam Tam eller budgetfavoriterna H&M och Lindex. Klara färger, see throught eller ljusa rosa, beiga och vita pasteller
  • Underbar myströja från Life is too short not to wear cashmere - ännu är det ingen som givit mig denna fantastiska kofta i present, dock förståligt eftersom moi fyller år snart
  • Färgglad "happy" tröja från Boomerang - finns på Åhléns och jag bara längtar efter att springa och köpa den
Bisous Moi

En underbar början på en underbar dag


ELLE och Smoothie till i solen denna morgon, AH. Idag står shopping, plugg och pojkvän på schemat. Är så lycklig över att jag äntligen får träffa honom igen. Som jag längtat efter honom nu i flera veckor <3

Alessandra Ambrosio är så brun som jag vill vara!

Bisous

Kan man ha en blogg om man bara är snygg, rik och cool? Ja, det kan man - Bisous.

Beauté


Hej, jag är så otroligt vacker. Elin kling för det igen, för SATC den här gången - längtar så till den 27 maj när underbaringarba syns på biograferna igen.

VID POOLEN


Har spenderat hela dagen vid poolen idag, bara legat och druckit isChai och läst ELLE. Underbart med sådana dagar ibland! Hann även iväg på en liten morgonshopping med Clara och hittade världens vackraste "seglartröja", som förmodligen kommer upp här framöver. Längtar så mycket till sommarlovet nu, kan inte förstå att det bara är tre veckor kvar :) Sen kommer min älskling hem, jag fyller 18 och tar körkort och sen flyttar mitt liv ut på Marstrand för resten av sommaren - med segling, solbränd hy, saltvatten i håret, Champagne på klipporna med dem bästa, och sena nätter. AH.

Vad jag behöver just nu


En stor Coffee Mocha, nyheter i garderoben,Havet, Bioterm Lotion Citrus, shoppingmoney, färgglad klänning à la Chloé, en kram av Emelie, sommarlov, ett överflöd av festligheter, En stor snygg väska i brunt läder, den perfekta beach bodyn, Clinique Flower Blossom Parfym, en stor flaska Champagne Massé Brut, något från Odd Molly, Chocolat, bli bjuden på fika av mr H, en båt att segla runt med i sommar, solbränd hy och sommarblekt hår, En romantisk kväll med pojkvännen..

Pontus


Saknar honom så förfärligt mycket just nu, eftersom vi inte kunnat prata på flera dagar. Är så ledsen över det - behöver höra hans röst för att orka allt just nu.. Gud vad jag älskar honom.

Eva


Karmen Pedaru.

Hemma från Elsa & underbara Marstrand och kan äntligen koppla av - läsa ELLE, inspirerande favoritbloggarna Song of Style, Fashiontoast och Style by Kling och dricka Chai. Mmm <3

BED


Är helt slut idag, även om jag inte gjort särskilt mycket alls. Tänkte vänta på ett sms från en underbar pojkvän och sedan krypa till sängs med Chuck Bass, Nate Archibald och en kopp Chai. Önskar bara att det vore imorgon redan nu, då hade jag kunnat mysa med min ängel istället.. <3

Strand inspiration


Lite strandinspiration från Claire Magazine US.

Swimsuit


Har börjat tycka att baddräkter är både söta och framhäver kroppens finaste detaljer på ett sexigt sätt.. så ni kanske inte bara ser mig i den vanliga randiga tröjan och dem vita shortsen spatserande på Marstranskajen i sommar, kanske även ligger och solar på en Beach i Aia Napa i en söt See by Chloé, platta sandaler och en stor stråhatt?

Bloggar från kajen

Måste säga att jag haft det underbart här denna helgen, allt har varit perfekt förutom att det saknats vänner, sol,  värme och Champagnesugna seglare längs kajen. Igår hölls det även Vårbal på Socitetshuset och hela hamngatan lyste av färgglada balklänningar och stiliga kavalierer. Till kvällen blev det chill med kockar och servitriser à Lasse-Majas (vänner med förmåner och öppen bar är inte att underskatta!) och småtimmarna spenderades på Wärdshuset med drinkar, skratt och dans. Jag och Elsa hade verkligen hur kul som helst, och detta var inte sista gången eftersom vi båda jobbar här i sommar.. ;)

Bisous Elle

today, I am soft as cashmere.

Blev lite extra lycklig över ELLE idag och att få åka till Marstrand imorgon, det ska bli så skönt att komma iväg till det underbara havet. Längtar efter det varje dag - sommaren, segla och havet.

Mes plaisancières, Bon Voile.

Poppin


Oh yes, detta tillsammans med MTV Fusion, Dancehall, NYC Newstyle, Locking och Isolations är vad jag kommer dansa till hösten - Love it!

Song of Style


Vissa får till det, andra inte. Detta är en sådan flicka som verkligen lyckats - älskar hennes blogg, som ni hittar här.

Längtar efter sommaren


Kommer att spendera nästa helg på Marstrand med chill på klipporna i vackert sällskap, Lasse-Maja och lite smygstart på sommarjobbet på Båthellet. Ska bli helt underbart, är inte klokt vad jag älskar den ön - Bästa som finns! Familjen kommer också ner på lördag kväll eftersom mamma fyller år, så blir även lite celebration för finaste mamma. Längtar så tills jag flyttar dit på riktigt i sommar, det kommer att bli så fantastiskt!

En vanlig dag på Marstrand:
  • sovmorgon & frukost på Bergs Café - eftersom jag jobbar eftermiddag och kväll varje dag kan man chilla ordentligt om mornarna, Softa lite på dehan.
  • springa runt ön varannan dag - det är åtmindståne vad jag plannerat, hade varit nice och slimma figuren lite och kondition är alltid bra.
  • strand & sol - eftersom jag inte börjar jobbet förrän på eftermiddagen hinner jag gott att ligga vid havet, sola och dricka rosé med trevliga människor innan jobbet. Underbart!
  • vänner som sover över - de personer som blivit erbjudna sängplats (obs. ej för medtagen partner för kvällen - Emil) får självklart komma förbi när dem önskar. Ni är alltid välkommna, jag rentav räknar med att inte få somna själv en enda natt under sommaren <3
  • grill, chill, jordgubbar & Champagne på klipporna med dem bästa - håller fortfarande vad jag lovade om att de som kommer på besök bjuds på Champagne och en underbar kväll!
  • festligheter & utgång - var och varannan dag helst, tänker fira sommaren, dem bästa och min födelsedag varje dag hela sommaren!

Your hands


Har haft underbaraste dagen här hemma idag med Pontus på hans födelsedag, med presenter, frukost på sängen, skratt, grill och massa mys i solen. Älskar honom, han är det bästa jag vet <3

RSS 2.0
SoChic.se