Best friends in Paris

Liten tjyvkik på första avsnittet ur Gossip Girl season 4!

Ki gong


from Fashion Gone Rouge.

Världens vackraste kvinnor


Abbey Lee Kershaw


Anja Rubik


Ana Beatriz Barros


Alessandra Ambrosio


Karmen Pedaru


Natalia Vodianova


Chanel Iman


Eva Mendes


Jessica Alba

All you need to know..

..about Underbara Marstrand. Efter att ha spenderat en hel sommar här ute vet jag nu; var dem serverar den godaste maten, var du lättast flirtar till dig en drink, vem du bör umgås med - ur de vackra kretsarna - om du vill hamna på Socitetshusets VIP-lista, var du utan problem kan sola topless utan en chans att bli upptäckt, vilka klubbar som ger dig gratis entré om du säger dig vara personal på ön, var du har störst chans att vara med om vaskning av minst 3 flaskor Champagne, var du bor om du "är något" och massor av gossip.. Voilá!

Dinnera var?
Socitetshuset - Hit går du om du har ett mellannamn som von eller af eller bara råkar ha lite extra cash för tillfället. Maten här är utsökt men dyr och det går att hitta minst lika god oxfilé för en mindre summa på andra restauranger på ön, men som sagt dem som dinnerar här gör det inte för den goda matens skull - de gör det för att dem kan.
Lasse-Majas Krog - Den restaurang jag skulle rekommendera främst. Här finns den goda maten, de utsökta Marstrands-pizzorna och den härliga atmosfären du vill uppleva när du kommer till Marstrand.
Mama's - En krog som främst är känd för sina vilda fester, sin goda BBQ-meny och sina snygga servetörer. Här är medelåldern märkbart lägre än på andra restauranger och det är här den unga överklasseliten arbetar.


Festligheternas Centrum?
Tenan -
Restaurangen och baren tillhörande Grand Hotell. Det är här du sippar ett glas Dry Martini i den lugna barens loungeavdelning utan at bli störd av andra än rika svärmorsdrömmar som frågar om de får bjuda dig på "ett glas rossa?" (rosé).
Mama's - Här hittar du allt från partysugna 18-åringar till 35 åringar som förtfarande tror dem är 25. Om du ska hit, kom efter 12 då de flesta "gamlingar" har vinglat hem för kvällen. Trycket på baren är stort och det finns inte tid för flirtande, för att kunna få en drink för extrapris här bör du känna bartendern.
Socitetshuset (Såsen)- Det är här du upplever de nätter du minns efter en festande sommar på Marstrand. Med kristallkronor i taket, barer som fylls av Champagnetörstande brats, sköna loungeavdelningar, DJ's av Mumm klass och en dyr inträdesnota förstår du snabbt att - Här är allt av lite högre klass. För extrapris i baren behövs bara en blinkning till bartendern om du står på VIP-listan, annars får du jobba för det. Det är även här du har störst chans att vara med om vaskning.
Wärdshuset - Här hittar du överflöd av vackra flickor, med enkla anledningen att bartendrarna är oanständigt snygga och sexiga. Med en flirt får du enkelt ett glas Cosmopolitan för extrapris och det är även här du lätt kommer in gratis om du jobbar på ön.

Sol, lyx och dekadens?
Badplatser - En riktig avkopplingsoas långt stress och jobb är Piren. Här solar Socitetseliten, lattemammorna och annan staff som arbetar på Marstrand för att få lugnt och ro långt från skvallrande flickor och hög musik. Vill du slippa bikinilinjerna promenerar du bara längs med strandpromenaden ytterligare lite norrut och finner den lugnaste platsen på hela Marstrand, här hör du vågorna skvalpa mot klipporna och det finns inte en människa nära. På andra sidan ön finner du Marstrands riktiga badplats och ännu lite längre söderut solar och badar man från klipporna. Om kvällarna är det även vanligt att hitta BBQpartyn och söta par som tittar på solnedgången tillsammans här.
VIP-listor - De klubbar som har VIP-listor på Marstrand är Grand Hotell, Mama's och Socitetshuset, där Socitetshusets lista är absolut svårast att bli uppskriven på. För att hamna på Grand's VIP-lista behöver du helt enkelt vara gäst på hotellet och Mama's har precis som klubbarna i stan så du kan skriva upp dig på nätet eller skicka ett sms för att komma in till ett bättre pris.
Drinkar - vad man främst dricker här är helt klart Champagne, vanligtvis Mumm, Moët et Chandon eller Dompa. Även Rosé, eller Rossa som man säger här, är vanligt.

Marstrands bästa och vanligaste:

Drink - Champagne
Klubb - Socitetshuset
Restaurang - Lasse-Maja's
Hotell - Villa Maritime
Sun Spot - Piren eller klipporna
Café - Bergs Konditori
Sysselsättning - Segla eller dansa till Bromance i Socitetshusets balsal
Ord - Anrikt (sjukt kul hur mycket folk använder det i säriösa sammanhäng)
Märken - Henry Loyd, Pelle P, Tommy Hilfigher, Lexingtom, Boomerang
Marstrand Latest


Är ute på sjön igen för sista gången denna sommaren - underbart. Det är en sådan successkänsla att ha råd med allt man önskar sig, och när man tjänat ihop allt själv är det en liten extra push! Om exakt 4 dagar reser jag och tjejerna till Cypern för sommarens bästa fester (även om inget slår Socitetshuset), stränder och drinkar - en riktigt Cocktailresa med andra ord. Tror även Emelie & CO längtat lite efter nya manliga bekantskaper medan Little J et Moi, som redan har de mest underbara pojkvännerna, mest suktar efter sol&bad. Hur bra blir inte detta?!

Längtan.

RSS 2.0
SoChic.se