Café and the Bakery

Mys i regnrusket med I idag. Världens bästa tjej.

SOFIS snapshots

Modeikon och all-aroud-snygg. Kolla in hennes Tumblr  SOFIS SNAPSHOTS eller klicka in på hennes blogg med samma namn här.
bilder från SOFIS SNAPSHOTS.
 
 
 

Partey 2.0

 

Present

Kan tyckas att jag är lite väl insnöad på fluffiga citronmarängpajer och blåbärscupcakes just nu för fick denna bok om Hemmingbird Bakery i London i födelsedagspresent.
 

I love Swimwear Couture

Senaste från Bruna Tenorio och Fashion Gone Rouge.

B-day

Firade 20-årsdagen med dagstripp till Saltholmen med A och festligheter på kvällen med alla dem bästa - en helt perfekt födelsedag. Bilder på presenter och la partey kommer såsmåningom.
 

M.ade b.y m.ary

Alla bilder från Marys blogg. Kilcka på bilderna för att komma till recepten för chokladfondant med vit choklad och vaniljglass och Rasberry Soft Serve Cupcake!
 
Hittade världens mest underbara mat & bak-blogg idag - M.ade b.y m.ary. Inspirerande med charmig text och läskande bilder och recept på allt från sockersöta kokosmacarons och halloncupcakes till mynta och citron-snaps, chillimarinerade räkor och bacon och chèvrefylld potatis. Ta en titt, läskas och inspireras!
 
Bisou Moi.
 
 

Fashion Show ss 2012


Här hittar ni det jag tycker mest om från vårens och sommarens modescen. Mycket färger, framförallt  blått, grönt, orange och gult lyfts fram tillsammans med skräddat, djurmönster, decor, pärlor, metallic och råa detaljer. Färg står i centrum för all styling, i allt från make up till accesoarer. Framförallt väskdesigners går head-over-heels med färger, se bara på Céline och The Cambridge Satchel Company som slått igenom stort med en enda klassisk väskmodell i olika färger. För mig dominerar djurmönstrade Roberto Cavalli modescenen tillsammans med glamourfantaster som Emilio Pucci, Gucci, Nina Ricci, Dolce & Gabbana. Vardagslyx hittar vi hos Missoni, Mulberry, Yves Saint Laurent och Burberry Prorsum.

Bisou de la mode, Moi.

(Psst.. för mer modelyx och hela kollektioner klicka in på Style.com eller ladda ner deras underbara app för beyond vardagsinspiration 24/7)

Street Style

Underbara street style. Finns så mycket bilder på tjejer som verkligen vet hur man klär sig - True Fashionistas. De blandar läder, färgsprakande it-bags, boots, chiffong, YSL-ringar, djurmönstrat, lager-på-lager och  designerklackar. Här har jag samlat mina favoritbilder just nu på några av internets alla gömda fashionistor i en mini-bildbomb. Inspiration i överflöd!

Bisou Moi.


Alla bilder härifrån.

DAY

De senaste dagarna har varit riktiga mys-shopping-dagar. Har letat efter den perfekta födelsedagspresenten till både I, C och Moi (eftersom little j inte hade en aning om vad hon skulle köpa till mig i 20årspresent fick jag plocka ut och lägga undan några favoriter - sen var det bara för henne att shoppa loss), mumsat clubsandwish på SoHo med C och E, firat födelsedagsbarnet I med sång, sallad och presenter och långfikat med C, K och J och pratat massa tjejsnack - det behövde jag (efter alla fotbollskvällar med killarna)!


ELLE Magazine

Senaste från älskade Caroline Winberg (har ni inte testat hennes hudvårdsserie för Stockholmsgruppen Cosmetics do it!) och ELLE US.

 

 

 

 


Lexington Beach Club


Imorgon har jag min sista tenta på över 1 ÅR eftersom jag flyttar till la France till hösten och sen kommer bo utomlands 1 år framöver - planerar att resa Asien runt med pojkvännen, segla Yacht Week i medelhavet och kanske göra Caribbean på någon lyxyacht (kanske mitt jobb till hösten..). Firar detta med en sommar-bild-bomb från förra året.

Bisous d'été, Moi.

Turkiet med älsklingen.

Mitt och Annas älskade Marstrand.

RSS 2.0
SoChic.se