I LOVE SOUTH BEACH


Starka färger, smycken à YSL och street style - j'aime.

Partynight

Bilder från gårdagens natt på stan med dom bästa tjejerna.

 


Partey

Avslutar dagen med Mojitos och girlnight hos J för att sen dansa loss på Park Lane med farligt höga klackar ikväll. Crazyness.

Bisou Moi.

image descriptionimage description

 

 


Victoria's Secret

Gud vad jag ÄLSKAR Victoria's Secret. Sen jag var i NYC har det varit mitt absoluta favoritmärke när det gäller söta sexiga underkläder och gissa vad underbara C hade med sig hem till mig från LA? Jo såklart AWSOME-trosor, body craving bodylotion och supersöta rosa stringtrosor. Jag dog lite.

Bisou, Moi.

2 underbara dagar

Mys i stan har varit fokus no. 1 de senaste dagarna för moi. Sen älskade C kom hem från sin LA-resa har jag bara LÄNGTAT efter att träffa henne. Vi satt och pratade över 4 timmar på SOHO igår och åh vad härligt det var att äntligen träffa henne igen - världens BÄSTA tjej! Passade även på att luncha med underbara I idag - så mysigt hade vi det både på salladsbaren på Vallgatan och hemma i hennes lägenhet i Wasa. MMm.

Bisou, Moi.

BILDBOMB Paris

Bilder från min week-end i Paris förra veckan - fullständigt beyond <3


Galerie Lafayette

Fullkomligt älskar detta varuhus - ett måste att besöka om man reser till Paris! Det ligger vid l'Opéra, precis bredvid underbara Les Printemps (ännu ett fantastiskt varuhus) och här finns allt från Marc Jacobs väskor till bebiskläder från Gucci. Toaletterna på femte våningen är även de värda ett besök!


Smygtitt Paris

Hemma i la Suède igen och påväg hem från jobbet med nya älsklingsväskan och Espresso House's nya choklad-coffee-shake mums! Här kommer en smygtitt från Paris!


Frukost på île de la Cité

Utsikt från vårt fönster på Rue Saint Martin

Champagne och jordugubba med familjen på Rue Saint Martin

Promenad i Marrais och mys vid Place des Vosges

Shopping på Champs Élusée, på Rue Saint Honoré, Avenue de l'Opéra och Galerie Lafayette.

Le shopping

Har nog aldrig haft så ont i fötterna som jag har idag (nio timmars shopping power walk blev helt enkelt för mycket för moi). Dagens kap är en otroligt beyond väska från Marc by Marc Jacobs, solglasögon från Ray-Ban och presenter till min älskade little j.


RSS 2.0
SoChic.se