ACTIVE

Älskar den här båten - just nu är det superfokus på träning och mat här. Några av killarna och jag kör LCHF (har inte ätit kolhydrater på 5 dagar, sjukt svårt när vi provide alla sorters Ben and Jerry's, choklad och chips..) och försöker äta nyttigt samtidigt som vi har gjort upp ett träningsschema:
 
Löpning 6-8 km varannan dag
Pilates/gym varannan dag
100 situps + 50 pushups + 50 back varje dag
 
det är ganska lätt att hålla LCHF-dieten när vi får alltid får så många olika alternativ till lunch och middag - det finns alltid någon god tonfisksallad eller avocadoröra att välja på. Killarna kör mycket proteinshakes (ca 4 per person om dan!) medan jag och M blandar frukt och grönsaks smoothies och juicer - favoriterna just nu är morot/apelsin/lime och vattenmelon/papaya/citron.
 
Är helt slut efter dagens pilates och gym-session (vi har en ny 2:nd stewardess som också är utbildad PT på båten från och med den här veckan så man är verkligen helt slut efter en timme i gymmet med henne!) och imorgon kör vi löpning och yoga. Nu back to dagens training vinprovning (jag kommer vara sjukt välutbildad bartender efter några månader på denhär båten).
 
Bisou, moi.

Kommentarer
Postat av: felicia-

sv; tack så jättemycket, vad glad ja blir!=)

2012-10-14 @ 19:50:13
URL: http://whofelicia.blogg.se

Leave a part of you..

Ditt namn?
remember me?

E-mail? (publiceras ej)

URL/Din bloggadress?

From your hart..

Trackback
input{ background-color: #EDD3B5; border: 1px dashed red; font-family: verdana; color: white; font-weight: bold; font-size: 10px; } textarea{ background-color: #EFC49E; border: 1px dashed #EDD3B5; font-family: verdana; color: blue; font-weight: bold; font-size: 10px; }