sovasovasova

Idag tänkte jag sova själv för första gången denna veckan - tack little j, Emelie och P för allt sällskap mellan lakanen. Sitter i morgonrock med en varm kopp te i handen (mjölkskummaren är som tidigare nämnt ur funktion) och myser, tänker på älskling. Han är på trädgårn idag. Hoppas han får kul ikväll.

Idag var en av de bättre dagarna btw. Henke, Emelie - älskar er! Sprang även på Jennifer i stan. Hon är så söt. Och lyckades komma hem med enda utgift lunch. Jag är oerhört stolt. Tack mamma som betalade. Blev även bjuden på coffee, eftersom mr H var skyldig mig en kopp pga ouppklarade affärer.

God Natt

ps. har kommit fram till att Mocha inte är värt att kallas coffee. För att citera mr H "Mocha latte är choklad och skummad mjölk, åh juste det är kaffe i också".


Kommentarer

Leave a part of you..

Ditt namn?
remember me?

E-mail? (publiceras ej)

URL/Din bloggadress?

From your hart..

Trackback
input{ background-color: #EDD3B5; border: 1px dashed red; font-family: verdana; color: white; font-weight: bold; font-size: 10px; } textarea{ background-color: #EFC49E; border: 1px dashed #EDD3B5; font-family: verdana; color: blue; font-weight: bold; font-size: 10px; }