A and BOOST

Hello Upper East Siders, har haft en egentid-och-spa-dag idag (en vän berättade för mig att det är superviktigt så nu inför vi facials, pedikyr och en riktigt lång varm dusch minst en gång i veckan) - sprang först en mil (helt slut, men ser fram emot träningsvärken imorgon) längs strandpromenaden i Toulon och myser nu med senaste avsnitten av Gossip Girl och BOOST-latte i sängen och har det så otroligt bra. Älskar livet här, så simple med massor av tid för träning, hälsa och att riktigt ta hand om kroppen (yes I'm still on diet, men nästa måndag blir det hemmagjord musli till frukost, längtar!) Min träningsplan just nu:
 
springer mellan 6 och 10 km varannan dag
tränar core, ben, armar och back i gymet varannan dag
en vilodag för löpningen en gång i veckan
 
Kan inte förstå att mitt största problem just nu är att inte få palmblad i huvudet när jag är ute och springer, och så snöade det i Oslo igår? Love my life.
 
Bisou, Moi.
 
 

Kommentarer

Leave a part of you..

Ditt namn?
remember me?

E-mail? (publiceras ej)

URL/Din bloggadress?

From your hart..

Trackback
input{ background-color: #EDD3B5; border: 1px dashed red; font-family: verdana; color: white; font-weight: bold; font-size: 10px; } textarea{ background-color: #EFC49E; border: 1px dashed #EDD3B5; font-family: verdana; color: blue; font-weight: bold; font-size: 10px; }